ISIS MAASTRICHT

ISIS MAASTRICHT Bekend om de lekkerste en beste shoarma in Maastricht

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 87 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Isis Maastricht. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 22:02 verkeerde saus
25 jun 2022 om 23:12 Eten was heerlijk, en goed warm.
25 jun 2022 om 20:23 eten was heerlijk, we hadden een grote shoarma schotel besteld, maar volgens mij was het een kleine. Maar verder was het goed
22 jun 2022 om 23:59 Kapsalon was lekker en de hamburger ook, top.
17 jun 2022 om 21:47 Was weer een heerlijke kapsalon, maar dat wist ik al. Echt een aanrader voor iemand die echt veel kan eten zoals ik maar krijg hem nauwelijks op . Thanks Isis
17 jun 2022 om 10:25 Das Essen war leider nicht so gut
17 jun 2022 om 9:13 Mijn eten heeft nooit mijn huis Bereikt
16 jun 2022 om 5:55 Het eten moest ik zelf op straat gaan halen terwijl het niet voor niet thuisbezorgd is. Verder was het eten absoluut niet zoals verwacht. Koud, niet lekker, bijna geen saus. Echt nooit en nooit meer, een grote grap jullie.
12 jun 2022 om 18:50 Belachelijk troep tent zijn jullie. Ten eerste moet ik twee uur wachten op twee pizza's. En krijg ik eenpizza die ik niet bestelt hebt. Met artisjokken . Waar ik allergisch voor ben. Echt ik raad niemand deze zaak aan . Op het geld maar service is er
10 jun 2022 om 8:54 Bijna 2uur moeten wachten
5 jun 2022 om 19:22 Top! weer lekker en snel bezorgd.
4 jun 2022 om 21:21 Kapsalon was overspoeld met knoflook waardoor het niet prettig eten was, een knoflook badje helaas ! Friet waren lekker en warm. (Apart besteld)