ISIS MAASTRICHT

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 218 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Isis Maastricht. Meer weten? Ontdek meer

2 feb 2023 om 11:21 Was veel te laat,en pitza was helemaal aan de randen verbrand,broodje shoarma ook en toch sla erop en had gevraagd zonder sla!
2 feb 2023 om 8:34 Bezorger onvriendelijk aan de telefoon
1 feb 2023 om 19:22 Super lekker zoals altijd bedankt
31 jan 2023 om 16:11 De pizzas zijn erg lekker! Ik heb er al vaak besteld. 1 keer was er per ongeluk een andere pizza bezorgd dan ik besteld had, toen had ik daarover gebeld en kreeg gelijk een nieuwe pizza opgestuurd zonder moeilijkheden.
30 jan 2023 om 21:45 Meer dan 2uur lang gewacht krijg je ook nog eens koude eten pizza deeg was nog niet gaar. Bezorger was onderinvloed kwam zijn eigen woorden niet eens uit
30 jan 2023 om 15:58 Was koud en niet lekker . Bestel hier nooit meer
29 jan 2023 om 21:27 Bezorger zeer onvriendelijk, Komt met slippende banden aan gereden. Wanneer je der iets van zegt heeft die ook nog eens grote mond terug op gefokt klein mannetje. Neus zat nog lekker onder de witte poeder. Hier bestel ik niks meer!!!
27 jan 2023 om 8:14 De bezorging was optijd maar het eten was niet lekker, zonde
22 jan 2023 om 22:06 Eten was koud en bestelling niet compleet
22 jan 2023 om 9:39 Lange bezorgingstijd (wel warm eten). Kleine porties voor prijs inclusief gekozen extras.
21 jan 2023 om 23:42 Bezorging was te laat. De knoflooksaus zat niet bij de bestelling. Bezorger zou terug rijden om de saus te halen en naar ons te brengen. We hebben geen bezorger meer gezien.. Daar boven op waren beiden shoarmapizza's aan de onderkant verbrand.
21 jan 2023 om 17:37 deze keer niet lekker en verbrand vlees.....jammer