ISIS MAASTRICHT

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 137 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Isis Maastricht. Meer weten? Ontdek meer

27 sep 2022 om 0:51 Altijd goeie eten, chille bezorgers
26 sep 2022 om 5:42 Friet koud.
25 sep 2022 om 22:30 Bezorgtijd stuk langer dan aangegeven, app bleef 30 minuten staan op “de bestelling komt snel”. Zou fijn zijn als er duidelijk en eerlijker gecommuniceerd werd over de bezorgtijd. Eten was lekker, maar niet meer heel warm. Jammer.
25 sep 2022 om 20:44 Heb lang gewacht. Toen het eten er eenmaal was, was het koud en de patatjes helemaal zompig. Ik besef me dat het zondag was en het ook druk was, maar dit was helaas de ervaring die ik heb gehad waardoor ik er niet opnieuw zou bestellen.
25 sep 2022 om 8:46 Snacks waren te lang in het vet geweest dus smaakte niet. Broodje hamburger was gewoon in elkaar gepleurd
24 sep 2022 om 6:59 Goede service en lekkere warme kwaliteit toppie!!
16 sep 2022 om 11:50 Duurde wat lang
10 sep 2022 om 20:22 Top smaak. Briljant gekruid, grote porties. Aanrader
6 sep 2022 om 21:59 Prima!
4 sep 2022 om 14:36 gewoon 1 woord lekker
1 sep 2022 om 21:35 Eten prima. Alleen de huisgemaakte tzatziki vind ik niet echt naar tzatziki smaken. Maar dat zal persoonlijk zijn.
1 sep 2022 om 4:21 Pizza korst verbrand. Niet te eten.