ISIS MAASTRICHT

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 311 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Isis Maastricht. Meer weten? Ontdek meer

25 sep 2023 om 1:31 Helaas te lang gewacht eten was ook niet meer warm. Volgende keer mag er wat meer vlees erop (gierig)
21 sep 2023 om 19:49 Goed, lekker, misschien volgende keer iets warmer
10 sep 2023 om 8:34 De durum was taai en hard, bestellen hier niet nog een keer
6 sep 2023 om 20:37 Het eten was gewoon goed en de bezorging ook en vriendelijk
28 aug 2023 om 2:12 Bezorger kwam gewoon driekwartier later dan de aangegeven bezorgtijd, eten was lauw en niet te kanen, de wrap van de durum was taai en ook daarin was het vlees lauw, ga hier zeker nooit meer bestellen.
27 aug 2023 om 9:07 Hij kwam gewoon een uur later, had de airfryer maar aangezet en neem het maar weer fijn mee, het duurt hier altijd lang.
20 aug 2023 om 10:36 Vlees was re hard gebakken,waardoor het aan de droge kant is. Vriendelijke bezorger
19 aug 2023 om 20:21 Te weinig voor het geld. Broodje shoarma met extra vlees besteld en krijg daar champignons en paprika in verwerkt. Niet wat ik vraag . Hier bestel ik niet meer. Jammer dat waar ik normaal bestel vakantie heeft.
19 aug 2023 om 19:38 Heb anderhalf uur moeten wachten op pita shaorma en fles wijn pita zat meer sla op dan vlees en dat voor 8€ heer bestel ik niet meer
13 aug 2023 om 22:12 Het eten was heerlijk en de bezorging was heel netjes en vlot..
9 aug 2023 om 9:54 Kebab op niet eens gebeld en eten was niet zoals ik gewend ben bij isis duurde veelste lang
6 aug 2023 om 2:29 slecht eten, slechte houding van het personeel, slechte bezorging